torstai 7. tammikuuta 2010

Shopping is serious business

Tänään oli shoppailupäivä. Tarkoituksena oli ehtiä jopa Harrod'sille asti shoppailemaan, mutten päässyt kuin Piccadilly Circukselle asti. Tähänkin muutaman kilometrin matkaan kului kolmisen tuntia, kun juoksin kauppoja Oxford Streetilla läpi. :) Se on Lontoosta nimittäin sanottava, että shoppailija saa täällä kyllä sekä rahoilleen vastinetta että aikansa kulumaan. Tällä hetkellä täällä on hyvät alennusmyynnit käynnissä ja minäkin löysin muutamat housut, neuleen ja peruspaitoja hyvään hintaan (kaikki yhteensä noin 50€).

Oli mukava vain kuljeskella kaupasta toiseen ilman kiirettä. Turhia ostoksia ei onneksi tullut tehtyä, vaan kaikki vaatteet ym. tuli ihan tarpeeseen. Ostin myös prepaid liittymän ja jatkossa minut tavoittaa siis siitä numerosta. Laitan sen Facebookiin kaikille tiedoksi. Kävely raikkaassa nollasäässä oli mukavaa ja oli ihana nauttia harvinaisesta auringon paisteesta ja vain katsella Lontoon kauniita taloja, puistoja ja liikenteen vilinää.

Shoppailuiltapäivän päätti leffa, jota kävin Covent Gardenissa katsomassa noin 7€ hintaan. Elokuva oli Suomeen helmikuussa saapuva Nine ja se oli erittäin hyvä. Suosittelen. Illansuussa palasin väsyneenä, mutta onnellisena takaisin kotiin ostoksia raahaten. Matkalla ohitin British Museumin ja päällimmäinen ajatukseni oli vain, että asun ihan sen naapurissa. Aika mieleteöntä. :) Tervetuloa siis kyläilemään, pääsette helposti museoon samalla. ;)

Huomenna jälleen yliopistoa ja tänään myös selvisi, että ainakin yksi kursseistani alkaa jo ensi viikolla. Tästä se arki täällä Lontoossa vähitellen alkaa. Nyt aion kuitenkin vielä nauttia viikonlopun lomailusta ja piipahtaa jo mainitussa British Museumissa, Harrods'illa sekä ehkä sään salliessa pitkällä kävelylenkillä lähiseudulla. Lontoo on ihana. <3 See you my lovelies! :)

2 kommenttia:

  1. Oxford street kateuteni on suunnaton, mutta eiköhän sinne taas joskus pääse. Lontoo on ihana!

    Rattoisaa viikonloppua!

    niin ja kuvia kämpästä...:>

    VastaaPoista
  2. Niin on. :) Kiitos samoin ja kuvia tulee. :D Pus. <3 Ja hommaa se Skype! ;)

    VastaaPoista